Kansainvälisen kaupan konsultti ja ostoagentti Ecuador, Peru ja Kolumbia

Kansainvälisen kaupan konsultti ja ostoagentti


Nova Scala IBD, Hampuri, toimii Euroopassa ja Ecuadorissa, Perussa sekä Kolumbiassa Etelä-Amerikassa. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten ja innovatiivisten tuotteiden konsultointiin, markkinointiin ja ostoagentti-toimintaan Pohjoismaiden ja Euroopan sekä Latinalaisen Amerikan välillä. Meillä on vankka tietämys Etelä-Amerikan toimintakulttuurista ja pitkäaikaiset suhteet paikallisiin verkostoihin, kuten kauppaan, teollisuuteen, yliopistoihin ja julkisen hallintoon.

Nova Scala IBD toimii Ecuadorissa, Perussa, Kolumbiassa ja Pohjois-Euroopassa toimivien yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisena ja ostoagenttina. Meidän tehtävämme on auttaa yrityksiä löytämään uusia markkinoita, uusia asiakkaita ja liiketoimintamahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa ja Euroopassa. Tunnemme edellä mainittujen maiden kulttuurit ja kielet, taloudet, liiketoiminnan ja kauppatavat ja edustamme yritystäsi paikan päällä Etelä-Amerikassa. 

Miksi palkata kansainvälinen yritysasiantuntija tai ostoasiamies? Nova Scala IBD auttaa asiantuntemuksellaan ja erikoisosaamisellaan yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa ja ratkaisemaan ongelmia kansainvälisessä liiketoiminnassaan. Konsulttien ja ulkopuolisten asiantuntijoiden palkkaaminen voi säästää yrityksesi aikaa ja rahaa. Huolimatta vahvasta akateemisesta taustasta, haluamme ennen kaikkea auttaa sinua ratkaisemaan käytännön ongelmat ja saavuttamaan tavoitteesi Ecuadorissa, Perussa ja Kolumbiassa tai muualla Latinalaisessa Amerikassa.

Nova Scala IBD tarjoaa parhaan asiantuntijaryhmän projektillesi; kansainväliset asianajajat, lääkärit, insinöörit, arkkitehdit, kaupanasiantuntijat, yrittäjät ja muut alansa ammattilaiset. Nova Scala IBD huolehtii hankesuunnittelusta ja johtamisesta, autamme sinua seuraavissa palveluissa;

• löytämään paikallisen kauppakumppanin (agentti, edustaja tai jakelija)

• franchising-, liikenne- ja logistiikkayritys

• yhteisyritys, fuusio tai osakkeiden vaihto

• yrityksen myynti kokonaisuudessaan tai osaksi

• alihankinta- ja ulkoistamistoiminta, tuotanto

• markkinointi tai muu tietotaitoon tai teknologiaan liittyvä toiminta sekä muu pitkäaikainen kumppanuus. 

Nova Scala IBD tarjoaa asiakkaiden ja toimittajien taustatarkastuksia ja markkina-analyysejä.

Ostoagenttina Nova Scala IBD auttaa pohjoismaalaisia ja muita eurooppalaisia yrityksiä B2B-liiketoiminnassa ja etsii uusia korkealaatuisia tuotteita, neuvoo lakiasioissa, sopimusten tekemisessä, laadunvalvonnassa, rahdin ja viennin teknisessä valvonnassa jne. Ecuadorissa, Perussa ja Kolumbiassa.

Nova Scala IBD on Finnpartnershipin yhteistyökumppani. Finnpartnership on Suomen ulkoministeriön rahoittama liikekumppanuusohjelma, jota Finnfund hallinnoi ja toteuttaa. Finnpartnershipin tehtävänä on lisätä kaupallista yhteistyötä ja edistää liikekumppanuuksia suomalaisten ja ecuadorilaisten yritysten ja muiden kehitysmaiden välillä.

Ecuador
Ecuador kuten Latinalaisen Amerikan muut maat investoivat jalostusasteen nostamiseen, joka luo uusia mahdollisuuksia meille suomalaisille avata liikeyhteyksiä ja markkinoita täällä. Ecuadorissa on runsaasti vettä saatavilla teollisuuden tuotantoon, trooppisen ilmaston ansiosta maanviljely on kannattavaa, maanrikkauksia ja raaka-aineita on runsaasti ja energia on halpaa uusien vesivoimaloiden johdosta. Ecuador on pieni maa, jossa yhteyksien solmiminen ylimpään johtoon ja hallintoon on nopeaa, joka helpottaa huomattavasti projektien ja suurkauppojen toteuttamista. Ecuadoria käytetään gatewayna Peruun ja Kolumbiaan, koska maan valuuttana käytetään USD ja ympäristö on suotuisa teollisuustuotannolle. Suomalaisia yrityksiä ja tuotteita kaivataan kaivostoimintaan, cleantech, puu- ja metsäteollisuuteen, satama- ja meritekniikkaan, elintarviketeollisuuteen, maatalouteen, telekommunikaatioon, liikenteen valvontaan ja terveydenhuoltoon sekä koulutukseen.

Suomalaisilla yrityksillä on oiva mahdollisuus perustaa tuotantoa Ecuadoriin ja avata tuotteilleen myynti- ja jakelumahdollisuudet naapurimaihin Peruun ja Kolumbiaan sekä Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikkaan.

 1.1.2017 voimaan astunut EU:n ja Ecuadorin välinen kauppasopimus lisää kauppaa n. 500 milj. USD seuraavan kolmen vuoden aikana (raakaöljyä mukaan laskematta). Investointien määrä Ecuadorissa ja niiden tarvittava tekniikka ja tietotaito luo mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille.” 

Ecuador, Peru ja Kolumbia

Tuotteita Ecuadorista, Perusta ja Kolumbiasta, joita edustamme ovat mm. katkaravut ja meren herkut, gourmet suklaa ja kaakao, trooppiset hedelmät, mehut ja mehutiivisteet, kastikkeet, tiikki ja trooppiset puut.

Olemme käytettävissänne kaikissa alueelle suuntautuvissa liiketoiminnoissanne. Laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa parhaiden projektitiimien kokoamista mihin tahansa teollisuuden tai kaupan alaan. Erinomaisen paikallisen ja kansainvälisen kokemuksemme avulla säästätte aikaa ja turhia ongelmia.

Markkina-alueitamme ovat Suomi, Ecuador, Kolumbia, Peru, Ruotsi, Norja, Tanska ja Saksa.

Puhumme viittä kieltä suomi, ruotsi, saksa, englanti ja espanja.

Blogin kirjoittaja ekonomi. Lassi J Pensikkala on Etelä-Amerikan asiantuntija ja Suomalais-Latinalaisen Amerikkalaisen Kauppayhdityksen jäsen.

www.novascala.de

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s